top of page

Group

Public·164 members

Mortal Kombat X Para Hileli Apk Indir [2020] ^NEW^

Hayır öyle yapma şu an yüklü olan data dosylaranını bul aynı klasöre kopyala sonra mortal kombatı sil burdan apk yı yükle sonrasında kopya dosyaların sonunda yazan (copy) ibaresini sil direkten çalışır

Mortal Kombat X Para Hileli Apk Indir [2020]

Hocam ben mortal kombatı açıyprum ve desteklemediği için durduruldu hatası veriyor veriyi silmeyi denedim ama yine olmadı desteklemediği şey ise ekran ile ilgili bir şey yardıö edersen sevinirim

Merabalar Hocam.Mortal kombat mega hileli olan dosyayı indirirken 404 hatası veriyor lütfen en kısa zamanda düzeleceğine inanarak sizden ilgilenmenizi rica ediyorum. Emeğiniz için teşekkürler.

MORTAL KOMBAT X oyununun Android için geliştirilen sürümünü sizlere hileli moduyla birlikte sunuyoruz. Serinin şampiyonlarından başta Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Sonya, Kitana olmak üzere tümünün yer aldığını söyleyebiliriz. Yani favori karakteriniz konsol veya bilgisayar platformunda neyse aynısını mobil platform üzerinde de oynayabileceksiniz. Her karakterin üç farklı dövüş varyasyonu bulunuyor ve her biri farklı uzmanlıklar gerektiriyor. Ayrıca yine özel tuş kombinasyonlarını bilerek saklı özellikleri açığa çıkarabilirsiniz. Oyunun Adreno ve Mali cihazlar için hazırlanmış hileli apk dosyalarını ayrı ayrı indirebilirsiniz.

Admin hileli oyunlarından en çok mortal kombat ı oynuyorum yüksek hasar düşman saldırısını engelleme gayet iyi ama oyun içi bedava satın alma olursa istediğimiz karakterlere daha rahat ulaşırız Onu da bi yapsan süper olurdu

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page